Kostnadseffektivt och professionellt. Jag fotograferar porträtt, reklam och verksamhetsbilder till ert företag. Jag har tidigare jobbat både med marknadsföring och som journalist, och jag vet att bilder kommunicerar. Därför lägger jag vikt vid att bilderna berättar det ni vill berätta. Det är vad som gör denna typ av fotografering så spännande!
Jag vill att mina kunder alltid ska bli nöjda. När jag fotograferar personalporträtt kan personen om så önskas se bilden direkt på en skärm och vi har möjlighet att direkt jobba med posering och uttryck som kan vara viktigt för att din personal blir nöjd med porträttet.
Med min portabla studio fotograferar jag kostnadseffektiva personalporträtt på plats i era lokaler. Antigen mot enfärgade bakgrunder eller i er företagsmiljö. Jag tar också emot i min studio i Rimforsa, utanför Linköping. 
Jag fotograferar även 360-tourer. Antingen för separat inbäddning på er hemsida eller för Google Street View. (Jag är certifierad fotograf för Google Street View).
Back to Top