Jag fotograferar porträtt, reklam och verksamhetsbilder till ert företag. Eller kanske är det just 360-tourer jag som certifierad fotograf av Google kan hjälpa er med. Jag tänker kommunikation och tar inte bara en snygg bild. Jag har tidigare jobbat både med marknadsföring och som journalist, och jag vet att bilder kommunicerar. Därför lägger jag vikt vid att bilderna berättar det ni vill berätta. Det är vad som gör denna typ av fotografering så spännande!
Med min portabla studio fotograferar jag personalporträtt på plats i era lokaler för att det ska vara så enkelt för personalen att bli fotograferad som möjligt. Det gör vi antigen mot en bakgrund för att bilderna ska kunna användas i många sammanhang, på webben och i kataloger. Jag tar även porträtt i företagsmiljö er företagsmiljö vilket skapar en känsla er verksamhet. Om det önskas tar jag också emot i min studio i Rimforsa, utanför Linköping. 
Jag vill att mina kunder alltid ska bli nöjda. När jag fotograferar personalporträtt kan personen om så önskas se bilden direkt på en skärm och vi har möjlighet att direkt jobba med posering och uttryck som kan vara viktigt för att din personal blir nöjd med porträttet.
Back to Top